Ara llegint
Soledad Gallardo i Francisco Ferrer, nous gerents de Son Llàtzer i l’Hospital d’Inca

Soledad Gallardo i Francisco Ferrer, nous gerents de Son Llàtzer i l’Hospital d’Inca

Soledad Gallardo i Francisco Ferrer, nous gerents de Son Llàtzer i l'Hospital d'Inca

El director general del Servei de Salut, Javier Ureña, ha nomenat Soledad Gallardo nova gerent de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, i Francisco Ferrer com a nou gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca. As l’actes de nomenament hi ha assistit la consellera de Salut, Manuela García, que ha explicat que aposta per aquests càrrecs per professionals amb perfils tècnics i que coneixen el sector sanitari en profunditat.

La nova gerent de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, Soledad Gallardo, té una trajectòria professional dilatada en el sector de la gestió sanitària i en l’àmbit de la docència, segons han detallat. És diplomada en Infermeria i llicenciada en Antropologia; té un màster universitari en Societat de la Informació i el Coneixement, un diploma en Direcció de Serveis Integrats de Salut (DSIS) per l’escola de negocis ESADE i un títol d’experta universitària en Gestió.

Els darrers vuit anys, Gallardo ha estat al capdavant de l’Hospital Comarcal d’Inca com a gerent. Al llarg de la seva trajectòria professional ha estat directora de Cures i directora de l’Àrea de Gestió Clínica d’Hospitalització a l’Hospital Universitari Son Espases, directora operativa a la Policlínica Miramar i directora d’infermeria i subdirectora a GESMA. També ha treballat a les àrees de qualitat i sistemes d’informació com a analista clínica.

En l’àmbit de la formació, ha estat directora del postgrau d’expert universitari en Gestió de Serveis Infermers, docent en el màster en Direcció i Lideratge de Serveis de Salut, i coordinadora i docent del mòdul de lideratge del Curs de desenvolupament en habilitats essencials de direcció pública, entre d’altres.

D’altra banda, Francisco Ferrer s’incorpora com a nou gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca després de vuit anys exercint com a director de gestió, el que li confereix un coneixement profund del centre i dels projectes que estan en marxa. Ferrer pren el relleu precisament de Soledad Gallardo, que ha estat vuit anys al capdavant de l’Hospital Comarcal d’Inca com a gerent.

Ferrer és llicenciat en Dret per la Universitat de les Illes Balears i funcionari de carrera. Ha estat subdirector de Contractació i Compres i cap del Servei de l’Assessoria Jurídica al Servei de Salut, entre d’altres responsabilitats. En la seva vessant docent, el nou gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca és professor del Màster de Direcció i Lideratge de Serveis de Salut, a més de professor de diversos cursos sobre contractació pública. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt