Ara llegint
Acte en memòria dels Guàrdies Civils assassinats per ETA a Palmanova

Acte en memòria dels Guàrdies Civils assassinats per ETA a Palmanova

Aquest 30 de juliol ha tingut lloc a Palmanova l’acte en memòria de Diego Salvá Lezaun y Carlos Sáenz de Tejada, quan es compleixen 13 anys del seu assassinat per la banda terrorista ETA a Calvià.

Durant l’acte, el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha dedicat unes paraules en les que ha recordat els dos joves Guàrdies Civils amb afecte, tristesa, dolor i esperança. A l’acte, han assistit els pares, familiars i amistats de Diego Salvá; la delegada del Govern, Aina Calvo; el president del Parlament, Vicenç Thomàs; la consellera de Presidència del Govern, Mercedes Garrido; el conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Javier de Juan; el coronel en cap de la Guàrdia Civil a les Illes Balears, Alejandro Hernández, la Corporació municipal i altres autoritats civils i militars, així com públic assistent.


Després de les paraules del batle, l’acte ha seguit amb un tribut. A continuació s’ha dut a terme l’ofrena floral institucional que han fet el batle i la delegada del Govern, que han lliurat la corona als pares de Diego Salvà.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt