Ara llegint
Endesa forma els Bombers de Mallorca per actuar davant un risc elèctric

Endesa forma els Bombers de Mallorca per actuar davant un risc elèctric

Endesa forma els Bombers de Mallorca per actuar davant un risc elèctric

L’empresa Endesa col·labora en la formació de prevenció rics elèctrics dels Bombers de Mallorca. En una acció formativa que s’ha duit a terme en el parc de bombers de Llucmajor, els tècnics d’Endesa, Antoni Villalonga, Antoni Tauler i Lorenzo Hurtado, han impartit la formació en prevenció de riscos elèctrics en les activitats i actuacions que duen a terme els bombers, així com per identificar les instal·lacions de distribució elèctrica d’Endesa i poder dur a terme millors pràctiques d’evacuació de persones accidentades en instal·lacions elèctriques.

Aquest mes de novembre es duran a terme dues sessions formatives en el Parc de Llucmajor on hi participaran 31 membres dels Bombers de Mallorca, corresponen al curs bàsic de Bombers. Enguany s’han fet diverses sessions formatives de reciclatge, amb la participació dels Bombers de Mallorca dels parcs de Calvià, Sóller, Inca, Alcúdia, Manacor, Artà, Llucmajor i Felanitx.

La col·laboració entre Endesa i els Bombers del Consell de Mallorca se centra principalment en establir les línies preventives d’actuació i els procediments de coordinació en intervencions d’emergència, i donar a conèixer les característiques de la xarxa de distribució, riscs i procediments d’actuació en les possibles incidències.

En aquest sentit, de la mateixa manera que els Bombers aprofundeixen en el coneixement d’aquestes instal·lacions i els procediments per la seva explotació, Endesa s’alimenta del coneixement que els Bombers tenen de les situacions d’emergència i de com gestionar les situacions de crisi.

En aquestes activitats formatives teòriques i pràctiques els bombers tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà i sobre el terreny la singularitat de les infraestructures elèctriques i, així, tenir les nocions necessàries per millorar les seves actuacions i reduir al màxim els riscos laborals. Així, si s’hagués d’intervenir en un incident a les instal·lacions de la Companyia, no només coneixen quins són els elements que composen cadascun dels seus espais, sinó que poden entendre com Endesa entrega la instal·lació en condicions de seguretat per tal que els Bombers puguin fer la seva actuació. Així, es poden optimitzar l’eficàcia de les tasques d’intervenció, minimitzar els danys materials i donar un ràpid restabliment del servei elèctric.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt