Ara llegint
Investigat un home pel maltractament de 14 cans al seu domicili de Cala Ratjada

Investigat un home pel maltractament de 14 cans al seu domicili de Cala Ratjada

La Guàrdia Civil d’Artá ha investigat a una persona de 47 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte continuat de maltractament animal i d’amenaces lleus.

La Guàrdia Civil va tenir coneixement del pressumpte maltractament a un domicili de Cala Ratjada, on diversos cans es podrien trobar en males condicions higiènico-sanitàries. Els agents varen fer una comprovació dels fets i varen confirmar el maltractament. Es trobàren 4 cans adults i 10 cadells en condicions pèssimes, i van confirmar que rebien cops habitualment. A més, l’investigat amenaçava als veïnats quan aquests li recriminaven l’estat en que es trobaven els animals.

Degut a la gravetat dels fets, el matí de l’1 de juliol, la Guàrdia Civil d’Artà, juntament amb la Policia Local de Capdepera i amb la col·laboració de la Fundació Natura Parc es van personar al domicili informant el habitants dels fets denunciats. Els agents van intervenir tots els animals que van ser lliurats al centre Natura Parc i posats a disposició judicial per avaluar el seu estat de salut per part d’un veterinari i donar-lis les cures necessàries.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt