Ara llegint
Un detingut pel robatori en plena carretera del Port d’Andratx d’un rellotge valorat en 20.000 euros

Un detingut pel robatori en plena carretera del Port d’Andratx d’un rellotge valorat en 20.000 euros

La Guàrdia Civil ha informat avui de la detenció, dissabte passat, d’un home espanyol de 37 anys d’edat que ha estat acusat d’un delicte de robatori amb violència i també de conducció temerària.

Els fets denunciats havien ocorregut el dia anterior, el divendres a la nit, quan la víctima circulava en direcció al Port d’Andratx quan un vehicle d’alta gamma se li va aproximar de forma imprudent i realitzant maniobres brusques fins que, finalment, va obligar la víctima a aturar-se a un costat de la calçada després de rebre cops a un costat del seu cotxe.

El lladre va baixar del seu vehicle i va començar a agredir la víctima a base de cops de puny i coces, fins al punt de deixar-la atordida. L’agressor va aprofitar aquest moment per robar-li un rellotge d’alta gamma, valorat en 20.000 euros, i per fugir ràpidament d’aquell lloc.

Poc després una patrulla de la Policia Local que passava per aquell lloc va atendre la víctima i li va prendre declaració, obtenint dades molt rellevants per poder enxampar l’autor del robatori.

La denúncia va ser interposada a les dependències de la Guàrdia Civil de Calvià, i en poc temps es va aconseguir identificar i detenir el possible autor d’aquests fets i, fins i tot, intervenir el vehicle amb el qual s’havia realitzat el robatori. La investigació continua oberta perquè es pensa que una altra persona podria haver col·laborat en la perpetració del robatori.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt