Ara llegint
El Consell de Mallorca dota la Federació Balear de Trot amb una subvenció de 851.000 euros

El Consell de Mallorca dota la Federació Balear de Trot amb una subvenció de 851.000 euros

El Consell de Mallorca, a través de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, ha signat un conveni amb la Federació Balear de Trot per al foment d’aquest esport. L’acord dota la Federació d’una subvenció de 851.000 euros per a actuacions tant a l’hipòdrom Son Pardo com al municipal de Manacor.

La signatura del conveni, que estarà vigent entre l’1 d’octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021, arriba després que el Ple del Consell l’aprovàs per unanimitat.

La subvenció ratifica l’aposta del Consell de Mallorca pel desenvolupament de la indústria hípica, especialment del trot, activitat que uneix esport, sector primari, reclam turístic i economia, segons han destacat des d’aquesta institució.

Aquesta subvenció permetrà mantenir les activitats dels hipòdroms, que repercuteixen directa i indirectament en l’economia de l’illa. A banda del pagament de premis i trofeus (especialment el del Gran Premi Nacional, per la seva rellevància social i esportiva), la subvenció possibilita el desenvolupament de carreres de trot, el pagament dels arbitratges i la contractació de seguretat. Així mateix, contribueix al control de pràctiques il·legals i el foment del benestar animal.

De fet, el conveni fa especial èmfasi en garantir i fomentar el benestar animal, mitjançant el control de pràctiques il·legals i la lluita contra l’administració de substàncies dopants.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt