Ara llegint
Viu l’Artesania, la Fira del Port d’Eivissa que s’allarga durant 64 dies consecutius

Viu l’Artesania, la Fira del Port d’Eivissa que s’allarga durant 64 dies consecutius

Featured Video Play Icon

El departament de Promoció Econòmica i Empresarial, i Cooperació Municipal del Consell d’Eivissa ha presentat avui una nova edició de la fira ‘Viu l’artesania’ que es celebrarà entre el 15 de juliol i el 16 de setembre al Port d’Eivissa, al costat del monument de la gent de la mar, que coorganitzen el Consell Insular i Fecoev.

En total 64 dies de fira què, a més, es celebren en plena temporada turística i a un punt estratègic com és el Port, i que pretén servir d’aparador per ajudar a pal·liar els efectes de la COVID-19, que no ha permès celebrar fires com la Plaça d’Art o la Fira de sa Tardor i, en conseqüència, ha afectat molt negativament tots els artesans d’Eivissa.

Les autoritats, durant la presentació de la fira.

En el marc d’aquesta fira, la consellera Maria Fajarnés, acompanyada de la directora insular Irene Torres, la presidenta de la federació d’Artesania de la PIMEEF, Isabel Echávarri i el delegat de Ports de Balears a Eivissa, Ignacio Revilla, ha presentat “tres accions conjuntes que van encaminades a reactivar un dels sectors que més afectats s’ha vist per la pandèmia”. Aquestes accions són, a més del propi mercat, un vídeo de promoció (https://youtu.be/_zNA0JI33vE) i el logotip d’Artesania d’Eivissa, “senzill, i de color terra, de fang cuit, per representar l’origen i les arrels de la nostra artesania”, ha explicat la consellera.

Per la seva banda la directora insular Irene Torres ha explicat que, tal com es va fer l’edició passada, “la disposició de les casetes serà de forma lineal, per tal que es respectin les distàncies de seguretat”. A més, ha destacat què, per tal d’ajudar els artesans, el Consell d’Eivissa bonifica el 100% de la quota que han de pagar els expositors per participar en aquesta activitat.

La presidenta de la federació d’Artesans de la PIMEEF, Isabel Echávarri, ha destacat la bona ubicació d’aquesta fira. “Sempre ens ha agradat molt el Port d’Eivissa per celebrar aquest tipus d’esdeveniments”, ha conclòs.

En total hi ha 26 casetes d’artesans que s’ocuparan en dos torns: un primer torn del 15 de juliol al 15 d’agost, i un segon torn del 16 d’agost al 16 de setembre. De moment hi ha inscrits 31 artesans. L’horari de la fira és de 19:30 a 24 hores, i la inauguració serà el proper 15 de juliol a la tarda.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt