Ara llegint
Calvià arranca una nova edició de la Mostra de Cuines amb 31 establiments adherits

Calvià arranca una nova edició de la Mostra de Cuines amb 31 establiments adherits

Demà divendres comença una nova edició de la Mostra de Cuines de Calvià que tindrà lloc durant quatre divendres consecutius d’aquest mes d’abril, a diferents nuclis de la localitat.

En aquesta edició de la Mostra participen 31 establiments que oferiran un menú complet a preus populars (12, 14 o 16 €). A més de menú principal, alguns dels restaurants ofereixen també menús alternatius, vegetarians o sense gluten. Alguns també disposen de menús infantils a 5 €.

Igual que en la passada edició de Nadal, alguns establiments ofereixen també la possibilitat de menjar per emportar de manera que la gent pugui seguir gaudint de la Mostra a casa, recollint el seu menú al restaurant escollit. Aquesta és una opció que permet, d’altra banda, celebrar la Mostra en horari vespertí, quan, en aquests moments, els establiments no poden oferir sopars al seu propi local.

La Mostra de Cuines de Calvià és una cita anual en què es dóna protagonisme a la gastronomia elaborada a Calvià a més de visibilitat als restaurants del municipi, i que, en aquesta ocasió, adquireix encara més gran importància per promoure el consum local i donar un impuls a l’economia del municipi.

-El divendres 9 d’abril participen tres restaurants de Cas Català, Illetes i Son Caliu.
-El divendres 16 d’abril participen deu restaurants de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer.
-El divendres 23 d’abril participen deu restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.
-El divendres 30 d’abril participen onze restaurants de Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà, Illetes, Cas Català i Son Caliu.

L’organització recomana fer la reserva amb la màxima antelació.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt