Ara llegint
Ciutadella aprova tres nous punts de recàrrega doble per a vehicles elèctrics

Ciutadella aprova tres nous punts de recàrrega doble per a vehicles elèctrics

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Ciutadella ha aprovat tres projectes d’instal·lació de punts de recàrrega doble per al nucli urbà, que s’afegiran a l’únic que existia fins ara, i que s’ubicava a la plaça des Born.

El primer dels projectes preveu la instal·lació d’un punt de recàrrega doble al carrer Pintor Torrent, que comptarà amb un pressupost d’execució de 16.033 euros i un termini d’execució de dos mesos. El segon dels punts, també doble, s’instal·larà a la plaça Jaume II, tindrà un pressupost de 15.989 euros i el termini d’execució de les obres serà d’un mes i mig. Finalment, el tercer punt, igualment doble, s’ubicarà al CEIP Margalida Florit, comptarà amb un pressupost de 13.548 euros i un termini d’execució de les obres de dos mesos.

Per tal de dur a terme aquests tres projectes, el pressupost municipal del 2021 considera una partida amb la provisió de recursos econòmics necessaris per finançar les actuacions, amb la qual cosa a partir d’aquest moment s’aniran executant tots i cadascun d’aquests.

La implantació d’aquests nous equipaments neix arran d’una proposta del Departament de Medi Ambient, i posa de manifest, una vegada més, el compromís de l’equip de govern amb la sostenibilitat i l’aposta per les energies no contaminants. En aquest sentit, cal recordar que la voluntat de l’Ajuntament és desenvolupar instal·lacions d’energies renovables als edificis municipals i nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tal com marca el Pla d’acció per a l’energia sostenible aprovat per Ple l’any 2010 i la Declaració d’Emergència Climàtica aprovada per Ple l’any 2019. 

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt