Ara llegint
Es Castell obri al públic l’aparcament del camí d’en Verema i trasllada els horts socials

Es Castell obri al públic l’aparcament del camí d’en Verema i trasllada els horts socials

Els vehicles ja poden estacionar a l’aparcament del camí d’en Verema, situat a la zona escolar i esportiva del terme d’Es Castell.

Les obres d’ampliació de l’actual aparcament de la zona escolar i esportiva han permès crear una seixantena de noves places d’estacionament, augmentant de manera significativa les places disponibles al municipi.

La batlessa, Joana Escandell, i el primer tinent d’alcaldia, Joan Antoni Serra, varen visitar el final de les obres la setmana passada i es van mostrar molt satisfets amb el resultat. Escandell va explicar que aquesta actuació s’emmarca en el pla de creació de noves places d’aparcament al municipi i de millora de la mobilitat.

El nou aparcament s’ha ubicat en els terrenys on anteriorment estaven situats els horts socials, que s’han traslladat a la zona més propera a les escoles, dins el mateix solar.

Les obres han comptat amb un pressupost de 149.218 euros (IVA inclòs), que s’han finançat amb fons propis de l’Ajuntament i amb l’ajut que s’ha sol·licitat al Consell Insular de Menorca, en el marc del Pla Insular de Cooperació.

De moment, el nou aparcament romandrà obert de 7.30 a 16.30 hores, per tal de donar servei a la comunitat educativa. Més endavant, es preveu ampliar l’horari d’obertura.

Horts socials

Amb les obres d’ampliació de l’aparcament també s’han dut a terme les darreres feines de millora dels nous horts socials.

Les feines han permès la creació de diferents bancals i camins d’accés, així com la instal·lació d’una nova xarxa de reg. A més, s’ha aprofitat la reordenació de l’espai per crear un nou hort escolar amb accés directe des de les escoles.

@Foravila_IB
#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt