Ara llegint
Creu Roja s’implica en la reforestació del bosc de Bellver

Creu Roja s’implica en la reforestació del bosc de Bellver

Conselleria de Medi Ambient, Ajuntament de Palma i Creu Roja col·laboren en el projecte de reforestació del bosc de Bellver amb la intenció de compsnar la petjada de carboni mitjançant la plantació d’espècies autòctones.

Es tracta del programa +CO (MPENSA) 2. Gràcies a ell, la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a traves de l’IBANAT aporta els arbres i les plantes arbustives, a més de mitjans tècnics per realitzar les sembres. L’Ajuntament, per la seva banda, cedeix l’espai i aporta mitjans humans i materials així com plantes procedents del viver municipal. Finalment, la Creu Roja aporta l’equip de voluntaris que cada dijous, des del 22 d’octubre fins el 17 de desembre, realitza les sembres i s’encarrega de regar les plantacions ja realitzades.

Des del passat mes d’octubre s’han en el marc d’aquest programa un total de 370 arbres i plantes arbustives autòctons com pins, ullastres, estepeso aladerns, entre d’altres . Durant la campanya s’ha apostat per sembrar espècies autòctones com ara el pinus halepensis, Olea europaea, Cistus monspeliensis o Rhamnus aleternus.

Precisament el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir; el batle de Palma, José Hila; el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas; la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, i el president autonòmic de Creu Roja, Toni Barceló han visitat avui dematí les tasques de reforestació que s’estan realitzant setmanalment al camí perimetral de Son Berga, al bosc de Bellver.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt