Ara llegint
Els joves disposen d’una sala d’estudi i una de jocs al Centre Cívic de Cala en Porter

Els joves disposen d’una sala d’estudi i una de jocs al Centre Cívic de Cala en Porter

José Luis Benejam, batle d’Alaior, juntament amb Rafel Quintana, regidor d’Esports, Festes, Joventut, Fires i Mercats, i Maria del Mar López Corral, regidora s’Urbanitzacions, Medi Ambient i Energia, han inaugurat la nova instal·lació juvenil i esportiva de Cala en Porter, situada al Centre Cívic Municipal.

El mes de novembre l’Ajuntament va iniciar un nou servei a la urbanització, on es duen a terme activitats lúdic-esportives pels joves de la localitat. Ara, amb l’objectiu de donar el millor servei i de què els joves comptin amb unes instal·lacions adequades per desenvolupar aquestes activitats, l’Ajuntament ha reformat la sala multifuncional del Centre Cívic per ubicar-hi allà dues noves sales, una d’estudi i una de jocs.

La sala d’estudi compta amb diferents taules, així com amb ordinadors i una pissarra, perquè es puguin dur a terme allà diferents tallers o xerrades. D’altra banda, la sala de jocs compta amb un futbolí, dos sofàs, una televisió i una consola. Així mateix, també s’ha canviat tot el paviment de la sala.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha destacat que «els joves són el futur del nostre municipi i requereixen i es mereixen tota l’atenció de l’Ajuntament, que sempre vol estar al costat de les seves demandes. Aquesta va ser una de les nostres propostes electorals per continuar millorant la vida dels residents de Cala en Porter».

Rafel Quintana ha remarcat que «fa uns mesos posàvem en marxa aquest nou servei, que està funcionant molt bé a la urbanització, proporcionant als fillets i filletes activitats per ocupar el seu temps lliure, i ara hem creat aquestes dues sales perquè les activitats es puguin dur a terme amb les millors condicions possibles. És important que els joves comptin amb un espai adequat on es trobin a gust per poder reunir-se».

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt