Ara llegint
La Policia Local de Marratxí deté ‘in fraganti’ un piroman de contenidors de fems

La Policia Local de Marratxí deté ‘in fraganti’ un piroman de contenidors de fems

La Policia Local de Marratxí va detenir ahir i ha posat a disposició judicial un home de 57 anys, resident terme municipal, com a pressumpte autor de la crema de 28 contenidors de fems al llarg de diversos mesos, a la zona de Sa Cabaneta i Pòrtol.

Segons fonts de la Policia Local, les primeres sospites sobre el detingut es remunten a l’estiu passat, quan es produïren a la zona de Ses Clotes dos incendis a uns solars en zona rústica. El sospitós ja va ser identificat en trobar-se en les rodalies mentre es realitzaven les tasques d’extinció. La investigació i les informacions aportades pels veïnats van permetre esbrinar que el sospitós tenia una segona residència a la zona on s’havien produït la majoria dels incendis dels contenidors.

L’Ajuntament va decidir instal·lar un contenidor intel·ligent a prop del seu domicili, amb uns sensors que alerten tot d’una detecten un augment dràstic de la temperatura a l’interior del contenidor. Paral·lelament la Policia Local va iniciar una vigilància del sospitós als voltants del seu domicili.

Va ser ahir dilluns quan en un dels seguiments varen agafar ‘in fraganti’ el sospitós tot just quan depositava una bossa de fems amb una cigarreta a la mà. Acte seguit va començar a sortir fum del contenidor, un incendi que varen poder sufocar els propis agents que varen procedir a la detenció del sospitós.

Des de l’any 2016 Marratxí havia sofert nombrosos incendis de contenidors a la mateixa zona i a la mateixa franja horària, però havia estat en els darrers tres mesos quan s’havien incrementat notablement el número de contenidors cremats.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt