Ara llegint
Pollença reclama de nou al Govern la construcció d’una nova parada d’autobusos a Can Bach

Pollença reclama de nou al Govern la construcció d’una nova parada d’autobusos a Can Bach

L’Ajuntament de Pollença, durant una reunió mantinguda amb el Consorci de Transports de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, ha sol·licitat per segona vegada la “necessitat urgent” de construir una nova parada d’autobusos en el municipi, concretament en el solar de Can Bach, tal i com ja s’havia acordat entre totes dues administracions, municipal i autonòmica.

El primer edil es mostra clarament “preocupat” ja que en aquesta reunió, que va tenir lloc la setmana passada després de l’aprovació per unanimitat d’una moció de millores per al transport públic, el Consorci de Transports va reconèixer “no haver estudiat encara” la proposta que l’Ajuntament de Pollença va plantejar fa ja més de tres mesos.

Segons aquesta proposta la nova parada d’autobusos s’ha de construir en el solar de Can Bach, ja que a la zona on es troba la parada actual, al carrer de Cecili Metel, el proper mes de novembre començaran les obres del nou Punt d’Atenció Continuada, concretament en el solar de Can Conill.

Així doncs, i a causa de l’augment de freqüències i línies d’autobusos marcades pel Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Mallorca del Govern de les Illes Balears, “és impossible que la parada actual pugui assumir l’entrada i sortida d’autobusos, el trànsit rodat habitual i les obres del nou PAC”, ha explicat el batle.

“Si el Govern no fa els seus deures ara, tal vegada aquest estiu no ho notem, però el pròxim serà un autèntic caos”. Necessitam, ha insistit, “una nova parada d’autobusos i que no disminueixin les places d’aparcament dissuasiu, per això en el seu moment ja vàrem oferir el solar de Can Bach”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt