Ara llegint
Eivissa construirà a Sa Coma la nova Escola Oficial d’Idiomes, que compta amb un pressupost de 5 milions

Eivissa construirà a Sa Coma la nova Escola Oficial d’Idiomes, que compta amb un pressupost de 5 milions

El Consell Executiu ha adjudicat avui la redacció del projecte i direcció de l’obra de la nova Escola d’Idiomes d’Eivissa que s’ubicarà al recinte de sa Coma, després que la proposta titulada “MÉS” hagi resultat guanyadora del concurs d’idees al que es varen presentar un total de desset projectes.

Ara, la unió temporal d’empreses que ha presentat el projecte ha d’encarregar-se de la redacció del mateix, la direcció de l’obra i les instal·lacions, la direcció de l’execució i la coordinació de seguretat i salut per la rehabilitació i conversió de dos pavellons militars en l’Escola Oficial d’Idiomes a Eivissa amb un pressupost màxim previst per l’execució dels treballs de 5.039.650 euros.

Al concurs d’idees va quedar en primer lloc el projecte de la UTE ‘Demb Arquitectura i Paisagistme EP’ però va quedar exclosa perquè era una comunitat de béns, incomplint així els requisits previstos a la convocatòria. Després de recórrer aquesta decisió i que els tribunals donaren la raó al Consell d’Eivissa, el segon projecte seleccionat va resultar el guanyador definitiu. El jurat del concurs d’idees ha estat integrat per membres del Consell d’Eivissa, de l’ajuntament d’Eivissa, del Col·legi d’Arquitectes i de la pròpia directiva de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Eivissa.

Per valorar les propostes, el jurat ha tingut present el contingut i la qualitat de la proposta, determinació del cost de l’obra i metodologia del desenvolupament dels treballs (80 punts), la qualitat arquitectònica de l’edificació (50 punts), l’adequació al pla funcional d’adequació aportat (15 punts), la flexibilitat d’us de l’edifici, la sostenibilitat i facilitat de manteniment de l’edifici (10 punts), Metodologia prevista pel desenvolupament dels treballs (5 punts) i eficiència energètica del disseny (20 punts) i solucions o propostes d’alta eficiència energètica, a nivell arquitectònic i d’enginyeria (20 punts).

Des del Consell d’Eivissa s’incideix en la importància de dotar d’equipaments educatius de primer ordre a l’illa d’Eivissa, sumant ara l’Escola d’Idiomes a l’Escola d’Hosteleria, també ja en construcció, creant un eix educatiu que garanteixi la qualitat i qualificació en la formació dels estudiants a l’illa.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt