Ara llegint
La Policia Local de Santa Eulària tendrà uniformes fabricats amb plàstics recollits de la mar

La Policia Local de Santa Eulària tendrà uniformes fabricats amb plàstics recollits de la mar

Els agents de la Policia Local de Santa Eulària des Riu s’equiparan a partir d’ara amb uniformes reciclables i elaborats amb un teixit fabricat amb plàstics recollits del mar. Aquesta nova iniciativa ha set presentada aquesta setmana pel regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Carlos Roselló, juntament amb Ignasi Villar, el representant de l’empresa valenciana Insígnia, impulsora d’aquest programa.

A partir d’ara, les dependències policials de Santa Eulària comptaran amb contenidors específics per a la recollida dels uniformes del programa Re-uniform d’Insígnia, que fomenta l’economia circular. Els uniformes estan elaborats amb teixits sostenibles i reciclables, a més de tenir un disseny de les costures reduïdes que permet la separació per al seu posterior aprofitament. En aquest sentit, les peces estan equipades amb el teixit Seaqual, un polièster d’alta qualitat elaborat amb plàstics recollits del mar.

“La nostra intenció és tenir un cos policial modern i a l’avantguarda en tot el que es refereix a operacions i a equipament, però no per això deixam de banda el medi ambient. Aquesta iniciativa aposta per l’economia circular i demostra que som una Policia compromesa amb la reducció de l’impacte que té en el medi ambient des de tots els seus àmbits”, ha declarat Juan Carlos Roselló.

El projecte Re-uniform col·labora amb Nacions Unides en l’objectiu número 15 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt