Ara llegint
L’editor Andrés Rodríguez, nou ambaixador d’IbizaPreservation

L’editor Andrés Rodríguez, nou ambaixador d’IbizaPreservation

L'editor Andrés Rodríguez, nou ambaixador d'IbizaPreservation

El periodista i fundador de l’editorial SpainMedia, Andrés Rodríguez, és el nou ambaixador de l’entitat IbizaPreservation. Els seus forts llaços amb l’illa i el compromís amb la conscienciació sobre la conservació del seu entorn el van animar a sumar-se al Consell Assessor d’aquesta fundació ambiental l’any 2020.

“Aquesta vella illa del Mediterrani, que ha estat envaïda una i mil vegades per pirates, bucaners, berbers i, des de fa anys, per passatgers low cost, m’ha trencat el cor. Una nit, en un revolt tancat, l’olor de la figuera escalfada pel sol implacable de l’agost em va engatar i des d’aleshores som aquí”, diu Andrés Rodríguez, que assenyala que “és un honor per a mi ser ambaixador d’IbizaPreservation. Estic compromès amb la cultura mediterrània d’aquesta illa de pins, llentiscles i garrofers i, com a editor, ofereixo la meva posició per amplificar i defensar aquest tros de terra i la seva Mare Nostrum, que sembla flotar al mar de la posidònia oceànica. Un jurament al més pur estil pirata que queda segellat amb un licor d’herbes”, ha dit.

Andrés Rodríguez compta amb una trajectòria professional de més de trenta anys.

Després del seu pas com a editor i director de l’edició espanyola de “Rolling Stone” i director de l’àrea de revistes del grup Prisa, el 2007 es va embarcar a la seva pròpia aventura professional amb SpainMedia. Des de llavors, ha editat Esquire, Forbes, Harper’s Bazaar, Robb Report, L’Officiel, Tapas i T Magazine. A més, recentment ha estat nomenat president de l’Associació d’Editors de Revistes (ARI). Ara viu a cavall entre Madrid i la Pitiüsa Major i és membre de l’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera.

Des de la Fundació, la seva directora, Inma Saranova, ha expressat la seva satisfacció pel nou rol d’Andrés Rodríguez a IbizaPreservation: “Per a nosaltres ja era un plaer comptar amb Andrés Rodriguez com a part del Consell Assessor i ara creiem que la seva nova implicació com a ambaixador de la Fundació ens pot ajudar enormement a donar a conèixer la nostra tasca a la societat en el seu conjunt ia sensibilitzar sobre la necessitat de preservar el patrimoni natural d’Eivissa i Formentera”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt