Ara llegint
Objectiu: allargar al màxim la temporada turística per consolidar la recuperació econòmica

Objectiu: allargar al màxim la temporada turística per consolidar la recuperació econòmica

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va mantenir ahir a Eivissa una reunió amb les principals autoritats de l’Illa, així com amb representants dels agents socials i econòmics del sector turístic, per analitzar l’evolució de la temporada i les perspectives de futur de l’activitat a Eivissa.

Armengol va assistir a la trobada acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; el conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, i la directora general de Turisme, Rosana Morillo. A la reunió també hi varen participar el batle d’Eivissa, Rafael Ruiz, i el president del Consell Insular, Vicent Marí, juntament amb el director insular de Turisme, Juan Miguel Costa.

Durant la trobada, totes les parts varen coincidir en la importància d’avançar, de manera conjunta, en els protocols que permetin consolidar la recuperació turística de cara a sumar esforços i cercar estratègies conjuntes per a allargar la temporada de 2021 el màxim possible “i garantir que els treballadors puguin tenir les prestacions adequades per poder tenir un hivern amb més tranquil·litat”, segons va expressar Armengol a la finalització de la reunió.

De fet, la presidenta del Govern va manifestar que s’ha tractat d’una “reunió molt positiva” i va voler agrair “la magnífica feina i la capacitat d’acord des del món sindical, empresarial i les principals institucions” per afrontar la pandèmia de la COVID-19 i “ser capaços de reactivar l’economia amb totes les mesures que hem hagut de prendre i les dificultats que han suposat”.

En aquesta línia, Armengol va valorar “l’esforç de superació” de tots els agents implicats durant els darrers mesos per poder tenir una temporada millor de l’esperada. Pel que fa a Eivissa, en concret, es va abordar com poder fer possible l’increment i la millora de la formació del personal del sector turístic i, també, en consolidar un model de turisme sostenible i equilibrat.

La trobada s’emmarca en la línia del diàleg que el Govern manté des de l’inici de la pandèmia amb els agents econòmics, socials i entitats de les Illes Balears i que s’ha intensificat durant els últims mesos i setmanes per a establir una sortida coordinada i conjunta de les conseqüències econòmiques i socials de l’emergència sanitària de la COVID-19, amb l’objectiu d’anar fent seguiment i recollir les aportacions perquè la reactivació econòmica es mantingui en el temps, segons han explicat des del Govern.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt