Ara llegint
“Portus Magnus”, la nova revista cultural de l’Ajuntament de Sant Antoni

“Portus Magnus”, la nova revista cultural de l’Ajuntament de Sant Antoni

"Portus Magnus", la nova revista cultural de l'Ajuntament de Sant Antoni

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany acaba de publicar una nova revista cultural sota el títol ‘Portus Magnus’, convidada a ser un mitjà de difusió dels esdeveniments culturals que es celebren en el municipi.

La regidora de Cultura, Maria Ramón, ha explicat que la publicació “té com a objectiu difondre la cultura i la història pròpia, així com donar a conèixer els esdeveniments culturals duts a terme en el nostre municipi”. A més, l’exemplar també inclourà entrevistes a artistes, escriptors, poetes o músics de Sant Antoni i de l’illa.

Aquest primer número, del mes de març, recull un reportatge sobre el ball pagès amb l’aportació de representants de les diferents colles del municipi, i un altre sobre la història del 8 de març coincidint amb la celebració aquest mes del Dia Internacional de la Dona. Finalment, també es publica una entrevista amb la novel·lista eivissenca Helena Tur, que publicarà el seu nou llibre ‘En el cor de Jane’ el pròxim 13 d’abril.

La revista compta també amb l’agenda cultural del mes de març i la secció ‘És cantonet de sa Biblioteca’ on es destaquen les principals activitats i novetats de la Biblioteca Municipal.

La revista es podrà consultar gratuïtament en format digital i es podrà sol·licitar rebre-la mensualment.

La portada de la primera edició és un dibuix d’un sonador realitzat per l’artista Juan Moreno, una obra cedida per sa Colla de Ca Bonet.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt