Ara llegint
Sant Antoni millora 14 camins rurals amb una ajuda del Consell Insular d’Eivissa

Sant Antoni millora 14 camins rurals amb una ajuda del Consell Insular d’Eivissa

Sant Antoni millora 14 camins rurals amb una ajuda del Consell Insular d'Eivissa

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha culminat amb èxit un projecte destinat a la millora i manteniment de diversos camins rurals al municipi, gràcies a una subvenció atorgada pel Consell d’Eivissa.

El regidor de Sector Primari, Miguel Ángel Costa, ha explicat que aquestes accions s’han portat a terme per reparar una sèrie de camins que, a causa de l’ús continuat i els efectes de la climatologia, es trobaven en un estat de deteriorament important, requerint una millora significativa de les seves condicions de seguretat i trànsit.

En total, s’han condicionat 14 camins, que són el Camí de ca na Beneta, Camí de can Cantó, Camí de can Bernadet, Camí de can Puig, Camí de can Taules, Camí de can Baró, Camí de can Bassetes, Camí de darrere es kàrting, Camí de ca n’Aldriaca, Camí de cas Arabins, Camí de Forca, Camí de cas Bernats, Camí de sa Creu des Magres i Camí de sa Caseta.

El cost total d’aquestes actuacions ha estat de 165.504,22 euros, dels quals 120.000 euros provenen de la subvenció concedida pel departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa. Aquesta subvenció s’emmarca dins del conjunt d’ajuts específics destinats al desenvolupament de l’àmbit rural i ramader de l’illa d’Eivissa.

Costa ha destacat que aquesta inversió té com a objectiu principal garantir unes condicions de circulació òptimes per als veïns i visitants que utilitzen aquests camins rurals. A més, subratlla la importància de preservar el patrimoni natural i rural del municipi, afavorint la seva conservació a llarg termini.

Les obres han estat realitzades amb l’objectiu de proporcionar una millora tangible en la infraestructura dels camins, alhora que es contribueix a impulsar el desenvolupament sostenible de la zona rural de Sant Antoni de Portmany.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt