Ara llegint
Un imputat per atacar un ca amb una fletxa a Eivissa i quatre detinguts a Santanyí per un robatori amb violència

Un imputat per atacar un ca amb una fletxa a Eivissa i quatre detinguts a Santanyí per un robatori amb violència

La Guàrdia Civil ha informat l’Autoritat Judicial, de cara a l’inici de les accions judicials pertinents, que un ciutadà espanyol de 31 anys d’Eivissa és el possible autor d’un delicte de maltractament animal en haver agredit un ca amb una fletxa.

Els agents iniciaren la investigació després de la presentació d’una denúncia. La persona que podria haver comès el fet va ser identificada a les proximitats del lloc on s’havia produït l’agressió a l’animal, i es va comprovar que aquella persona havia estat esportista federada de tir amb arc.

A més, pogueren aclarir que l’investigat hauria pogut utilitzar el mateix tipus de fletxa que s’utilitza en aquest esport per ferir l’animal. El delicte de maltractament animal podria tenir l’agreujant d’utilització d’una arma.

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta setmana quatre persones per un suposat delicte de coaccions i un altre de robatori amb violència i intimidació. La investigació va començar quan es va rebre un avís per una possible desaparició d’una persona.

Després de la seva localització, la Guàrdia Civil va continuar investigant per intentar aclarir les circumstàncies del fet. Durant aquesta investigació, aquesta persona es va presentar a les dependències de la Guàrdia Civil de Santanyí, en un estat d’agitació i por. Va ser aleshores quan va relatar als agents que els quatre individus ara detinguts l’havien colpejat, li havien sostret el telèfon mòbil, la cartera i les claus de ca seva, i l’havien introduït dins el maleter del seu cotxe, en contra de la seva voluntat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt