Ara llegint
Un vial ciclista entre Ca na Negreta i el Puig d’en Valls per pedalejar amb més seguretat

Un vial ciclista entre Ca na Negreta i el Puig d’en Valls per pedalejar amb més seguretat

El conseller del departament d’Infraestructures Viàries del Consell d’Eivissa, Mariano Juan, ha anunciat l’adjudicació a l’empresa A-Ingenia SL de la redacció del projecte per a l’habilitació d’un vial ciclista entre Ca na Negreta i el Puig d’en Valls, de vora la carretera EI-300, amb l’objectiu de donar compliment a una demanda de la plataforma ciutadana A Vila en Bici. Els vials ciclistes són vies segregades, no tan sols per a ciclistes, sinó també per a vianants i patins.

Juan ha explicat que aquest projecte neix fruit de diverses reunions amb aquesta plataforma en les quals es va constatar la necessitat de millorar la xarxa de vials ciclistes “que en aquests moments estan inconnexos, sense continuïtat ni possibilitat d’oferir als usuaris rutes consolidades”. Així, en aquest projecte ara encarregat, s’analitzaran les possibilitats que tindrà aquest vial ciclista per connectar amb altres vials i vials ciclistes, el paviment a emprar, la senyalització, etc.

“Estam davant una inversió molt necessària que s’afegeix a la llarga llista d’inversions que hem projectat per dotar de vials ciclistes les carreteres de la nostra illa, per oferir una alternativa de mobilitat als usuaris, més respectuosa amb el medi ambient” ha remarcat el conseller d’Infraestructures Viàries, assenyalant el vial ciclista de Can Coix (Sant Antoni), un altre projecte molt demandat en reiterades ocasions pels equips directius dels centres escolar de la zona i per l’ajuntament, i el del barri d’es Puig d’en Fita (Santa Eulària) com altres dels projectes prioritaris en aquest pla d’habilitació de vials ciclistes per a Eivissa. Juan ha agraït a la plataforma A Vila en Bici la seua important i decidida tasca en l’impuls d’aquest projecte.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt