Ara llegint
Cap Vermell Grand Hotel, reconegut com un dels millors hotels de luxe del món

Cap Vermell Grand Hotel, reconegut com un dels millors hotels de luxe del món

Cap Vermell Grand Hotel, reconegut com un dels millors hotels de luxe del món

El complex hoteler de Canyamel (Capdepera) Cap Vermell Grand Hotel ha rebut el certificat ‘1st Grand Hotel Champion – 2024’ de Serendipians by Traveller Made, una referència internacional en el turisme de luxe. A més, el seu restaurant VORO té dues estrelles Michelin i el seu disseny ha estat premiat per la UNESCO.

Cap Vermell Grand Hotel ha aconseguit un nou reconeixement a la seva excel·lència i qualitat. El prestigiós col·lectiu Serendipians by Traveller Made, que agrupa els experts més destacats en el turisme de luxe a nivell mundial, li ha atorgat el certificat ‘1st Grand Hotel Champion – 2024’, que el distingeix com un dels millors hotels del món en la seva categoria.

Aquest certificat, que només reben els hotels que ofereixen una experiència de luxe exclusiva i personalitzada als seus clients, avala el treball i la dedicació del Cap Vermell Grand Hotel, que des de la seva obertura el 2016 ha apostat per un servei d’alta gamma, amb una atenció al detall i una cura per les necessitats i expectatives dels seus hostes.

Antoni Mir, CEO de Cap Vermell Group, s’ha mostrat molt orgullós d’aquest guardó, que considera un tribut al seu equip humà i al seu projecte hoteler. “Ser un hotel independent que no pertany a una cadena ens permet treballar com autèntics artesans del tracte, fent-nos els més alts estàndards, tractant de conèixer els gustos i expectatives dels nostres clients i esforçant-nos en superar-les”, ha declarat. Així mateix, ha afegit que aquest reconeixement “no només és un èxit per al nostre establiment, sinó també per al destí i reforça la nostra determinació d’elevar constantment els nostres estàndards i contribuir positivament al creixement i desenvolupament de la indústria”.

Però aquest no és l’únic premi que ha rebut el Cap Vermell Grand Hotel en els últims temps. L’any passat, va ser escollit com un dels hotels més bells del món per Prix Versailles, considerat com el Premi Mundial de l’Arquitectura i Disseny de la UNESCO. Aquest guardó, que es concedeix anualment a la seu de la UNESCO des de 2015, reconeix els logros més destacats en diversos camps, entre ells els hotels. Aquest premi, que només reben 108 hotels de tot el món, el situa com un referent en el disseny i l’estètica hoteleres.

El restaurant VORO

A més, el Cap Vermell Grand Hotel té un altre al·licient que el fa únic a les Illes Balears: el seu restaurant VORO, que compta amb dues estrelles Michelin i dos sols de la Guia Repsol. Aquest restaurant, dirigit pel xef Álvaro Salazar, ofereix una cuina creativa, innovadora i de proximitat, que sorprèn i enamora els paladars més exigents. Però no és l’únic tresor culinari del complex. Durant els mesos estivals, el Cap Vermell Grand Hotel presenta una proposta gastronòmica exclusiva al país, amb establiments com ROKA, el restaurant japonès de la família Azuma, i The Hedonist, el restaurant hindú guardonat amb una estrella Michelin.

Amb tots aquests atractius, el Cap Vermell Grand Hotel es consolida com un dels destins preferits pels amants del luxe, la gastronomia i el disseny, que busquen una experiència única i inoblidable a Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt