Ara llegint
El Tren de Sóller torna a l’activitat el proper dimarts

El Tren de Sóller torna a l’activitat el proper dimarts

El Ferrocarril de Sóller destina a la UNICEF la recaptació íntegra d'aquest diumenge

El Tren de Sóller, que connecta la capital mallorquina amb el municipi de la Serra de Tramuntana, tornarà a funcionar el proper dimarts 6 de febrer, després de dos mesos d’aturada per a realitzar obres de millora i renovació de les seves instal·lacions.

Segons ha informat la companyia ferroviària, durant aquest període s’ha renovat la via del Túnel Major, que té una longitud de 2.876 metres i que va ser construït entre 1911 i 1912. Així mateix, s’han millorat les zones de vies més deteriorades, la qual cosa proporcionarà un menor desgast del material rodant.

A més, també s’ha fet un repàs a la línia aèria, tant del tren com del tramvia, que uneix Sóller amb el Port de Sóller, per a garantir el seu correcte funcionament.

Durant aquesta aturada anual, també hi ha hagut una gran activitat als tallers, ja que la companyia ha aprofitat per a posar a punt totes les seves locomotores i vagons, substituint les peces que es sotmeten a un major desgast pel seu funcionament ordinari.

El president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol, ha explicat que “intentam mantenir en bon estat la via, canviant les zones més antigues per via nova, a més de subsanar els trams que la temporada passada van patir major desgast”. I ha afegit que “esperem que la temporada sigui bona i es compleixin les expectatives”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt