Ara llegint
Capdepera edita un llibre sobre la biodiversitat de la zona

Capdepera edita un llibre sobre la biodiversitat de la zona

Capdepera edita un llibre sobre la biodiversitat de la zona

Dins el marc de la càtedra de medi ambient i turisme que duen a terme conjuntament la Universitat de les Illes Balears i l’Ajuntament de Capdepera s’ha editat el llibre “la biodiversitat de Capdepera” que inclou la flora i fauna del municipi. Aquest llibre ha estat elaborat per Samuel Pinya, Esperança Perelló, Nil Lassnig, Llorenç Gil i compta amb il·lustracions de Xavier Canyelles.

L’obra ha estat editada en català, castellà, anglès i alemany, i es pot trobar de manera gratuïta a les oficines de turisme de Capdepera, de Cala Rajada i al Centre Cap Vermell.

El regidor de Cultura, Pere Terrasa ha volgut remarcar la importància d’aquesta càtedra i d’aquest llibre informatiu que els visitants del municipi podran consultar i que contribueix tant a conscienciar sobre la diversitat de la flora i fauna de la ozna com a arribar a un visitant molt involucrat en el medi ambient, la natura i la tranquil·litat.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha agraït a la Universitat de les Illes Balears i a totes les persones que han col·laborat en aquesta càtedra la seva feina “per ajudar a aconseguir un turisme més sostenible i conscienciat en la conservació de la natura. Accions com aquesta i mirant a un futur proper ens ajudaran a convertir-mos en un destí turístic no sols centrat en el sol i la platja, sinó també en la naturalesa i els encants dels nostres paratges, i contribuir en desestacionalitzar la temporada”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt