Ara llegint
Cristina Duran s’estrena com a nova gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover

Cristina Duran s’estrena com a nova gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover

Cristina Duran Truyols (Manacor, 1988) ha estat nomenada gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover en substitució de Joan Sitges, que fa dimitir després de poc temps d’arribar al càrrec.

Llicenciada en Història de l’Art, Duran ha fet feina al Palau Reial de l’Almudaina, té experiència en gestió museística. Duran coneix la Institució Pública Antoni Maria Alcover ja que va participar en les tasques de recepció, neteja, inventari i catalogació de materials de la donació Alcover-Oliver. Així mateix, també hi realitzà les pràctiques curriculars.

Cristina Duran ha estat presentada aquest dijous dematí davant la Junta Rectora de la Institució i posteriorment ha estat nomenada.

Duran agafa el relleu de Joan Sitges amb el repte de treballar la didàctica de l’espai, continuar amb la feina feta fins ara a la Institució, lluitar pel reconeixement que mereix la figura i el llegat d’Antoni M. Alcover.

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer l’any 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004-2017), Bàrbara Sagrera (2017-2020) i Joan Sitges (2021).

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt