Ara llegint
Els alumnes de Capdepera aprenen a separar els residus i la matèria orgànica

Els alumnes de Capdepera aprenen a separar els residus i la matèria orgànica

En el marc de les actuacions realitzades pel Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i el Medi Ambient, promogudes pel Consell de Mallorca, durant aquesta setmana s’ha iniciat una campanya informativa per a la separació de residus als diferents centres educatius de Capdepera.

Aquesta campanya té com a objectiu incentivar el reciclatge i, sobretot, fomentar la separació de la matèria orgànica, ja que només fa un any que es va començar a recollir aquesta fracció al nostre municipi.

L’activitat consisteix en una explicació de com separar els residus i també el sistema de recollida que hi ha al municipi de Capdepera, així com un joc relacionat per donar un caire més lúdic als continguts.

A més, s’ha repartit a cada alumne un full informatiu en el qual s’explica quin residu va a cada fracció i com funciona la recollida de residus, tant la recollida Porta a Porta que es realitza al nucli de Capdepera com la recollida mitjançant contenidors que es realitza a les zones costaneres (Cala Rajada, Cala Mesquida, Sa Font de Sa Cala i Canyamel).

Dimarts i divendres de la setmana passada es va realitzar aquesta activitat al CEIP S’Auba de Cala Rajada, es continuarà durant aquest mes al CEIP s’Alzinar de Capdepera.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt