Ara llegint
Felanitx canviarà la gespa artificial del camp de futbol de s’Horta

Felanitx canviarà la gespa artificial del camp de futbol de s’Horta

Felanitx canviarà la gespa artificial del camp de futbol de s'Horta

L’Ajuntament de Felanitx invertir à 247.000 € en el canvi de la gespa artificial del camp de futbol de sa Lleona del nucli de s’Horta. La junta de govern ja va aprovar el plec de clàusules administratives per treure a concurs del canvi de gespa, un projecte que anirà a càrrec del pressupost municipal.

El canvi de gespa del camp de futbol ” és una prioritat per l’equip de govern perquè està en molt mal estat, ja que l’actual s’instal.là l’any 2005″, explica el regidor d’Esport, Toni Peña. En aquest sentit, afegeix que “el mal estat del terreny de joc causa abrasions i lesions als jugadors i a més la pilota no bota correctament i no es pot jugar bé a futbol. De fet, no només ens ho han fet saber jugadors de s’Horta sinó visitants i també el col·lectiu arbitral”.

Pel que fa a les característiques del nou terreny de joc, Peña explica que “es col·locarà una gespa de darrera generació de 45 mil·límetres col·locada damunt una capa elàstica que absorbeix més l’impacte, fa que la gespa no agafi tanta temperatura i millora molt les condicions per a la pràctica del futbol”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt