Ara llegint
La millora del Centre Educatiu Simó Ballester de Manacor, més a prop

La millora del Centre Educatiu Simó Ballester de Manacor, més a prop

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar la licitació de les obres d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester de Manacor. Un projecte que surt a licitació per  1.990.726 euros i té un termini d’execució de 10 mesos. El projecte suposa una important ampliació del centre que donarà resposta a les seves  necessitats  per a un Centre Integrat d’Ensenyaments Elementals de Música.

Projecte d’ampliació del CEIPIEEM Simó Ballester, a Manacor

El projecte de reforma del centre contempla importants actuacions a més de la incorporació de l’edifici dels Sementals al centre.  Té com a principal finalitat  l’adequació d’un edifici existent per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, formant part de l’ampliació de les instal•lacions de l’actual CEPIEEM Simó Ballester de Manacor i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. El projecte inclou l’ampliació dels espais exteriors per destinar a pati escolar.

A la planta baixa es preveu situar-hi les estances destinades a l’escola infantil que consten de 6 aules, 2 sales de psicomotricitat, els banys d’alumnes i de personal a més de dues estances auxiliars. També es preveu una zona de vestíbul d’accés per les estances situades en planta primera. Aquest vestíbul està separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que no es puguin creuar els usuaris de l’escola infantil amb aquells que faran ús de les instal•lacions destinades als ensenyaments musicals.

Una de les estances projectades dedicada als jocs infantils.

A la planta primera s’ubicaran les dependències destinades a desenvolupar l’activitat musical, un total de 3 grans unitats funcionals. A la façana de l’Avinguda dels Pins de Sa Torre, les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per instal•lacions i l’ascensor que comunica els 3 nivells de l’edifici i 2 lluernaris.

Finalment a la façana del carrer Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, una estança que té ús de fonoteca videoteca i biblioteca i finalment una sala de majors dimensions destinada a usos polivalents.

Totes aquestes accions beneficiaran tant als 381 alumnes actuals com als futurs, i també a la resta de la comunitat educativa.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt