Ara llegint
Més de 80 infants i joves participen en la Felanitx Tech Weekend

Més de 80 infants i joves participen en la Felanitx Tech Weekend

Felanitx Tech Weekend

L’Ajuntament de Felanitx a través de l’Àrea de Joventut ha celebrat aquest cap de setmana la vuitena edició de la Felanitx Tech Weekend, un espai on s’ha fomentat la cultura tecnològica entre els joves i adolescents. Més de vuitanta joves d’entre 3 i 16 anys han participat de les diferents activitats tecnològiques que s’han dut a terme al Poliesportiu Guillem Timoner, com ara robòtica, programació, impressió 3D, disseny, zona Lego, etc.

La primera activitat va ser la taula rodona titulada «Mites i realitats sobre els influencers» moderada per na Patricia Barcena, especialista en Social Media, Influencer Màrqueting i tendències Tech, i la presència de les influencers felanitxeres Glòria Monserrat i Marga Bermúdez. Les influencers varen donar resposta a com és el dia a dia d’una persona que es dedica a la creació de continguts, com funciona aquesta professió, el futur de les xarxes socials com a eines de publicitat i màrqueting, i també les dificultats que genera aquesta professió. Podeu trobar la taula rodona sencera a la plataforma de Felanitx.TV

Al llarg del cap de setmana una quarantena de joves de Felanitx i Sóller varen participar en l’intercanvi jove on pogueren descobrir videojocs retro, la realitat virtual, compartir vetllada, per acabar amb una gimcana robòtica. Es varen dur a terme diferents tornejos de videojocs; el tradicional Lol, un de realitat virtual; Kayac Mirage VR, i un retro: Nintendo World Championschip.

En finalitzar el cap de setmana la regidora de Joventut, Marta Cano va fer entrega dels premis a tots els guanyadors. Des de l’Ajuntament de Felanitx i l’Àrea de Joventut s’agraeix un any més la tasca feta per l’equip de voluntaris, ja que sense ells no seria possible dur a terme aquest esdeveniment.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt