Ara llegint
L’Ajuntament de Felanitx visita les obres de la nova biblioteca de Portocolom

L’Ajuntament de Felanitx visita les obres de la nova biblioteca de Portocolom

L'Ajuntament de Felanix visita les obres de la biblioteca de Portocom

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat acompanyat de la regidora de medi ambient, Catalina Soler i el regidor d’edificis municipals, Joan Aznar han visitat les obres, que avancen a bon ritme, de la que serà la nova biblioteca de Portocolom.

L’edifici compta amb dues plantes. A la part baixa hi ha una sala principal on es faran activitats per a la ciutadania i associacions, dues sales de reunions, despatxos, bany i magatzem. A la primera planta s’ha adequat una sala principal on hi haurà la biblioteca, una zona infantil, àrea de revistes i diaris a més d’un magatzem i bany.

En el transcurs de la visita el batle de Felanitx ha destacat «tenir aquest edifici a primera línia de Portocolom és molt positiu. Ens permet reconfigurar els espais municipals. Les obres de la biblioteca de Portocolom avancen a bon ritme, i preveiem que aquest estiu la biblioteca municipal de Portocolom estigui a ple funcionament. És un lloc idoni per venir a llegir, fer alguna conferència, taller o fer exposicions»

En un comunicat, l’Ajuntament de Felanitx recorda que l’immoble, situat al carrer Pescadors a l’antic pla de Sa Sínia, va ser cedit pel Govern amb la signatura d’un conveni amb el consistori. L’edifici compta amb el nivell més alt de protecció al catàleg municipal, té una estructura molt ben conservada datada dels anys 50.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt