Ara llegint
Mor Miquel Pons i Bonet, cronista oficial de Santanyí

Mor Miquel Pons i Bonet, cronista oficial de Santanyí

Mor Miquel Pons i Bonet, cronista oficial de Santanyí

L’Ajuntament de Santanyí ha informat de la mort de Miquel Pons i Bonet (1928, s’Alqueria Blanca), escriptor i cronista oficial del terme de Santanyí.

En el comunicat emès des del consistori, han recordat que l’any 1999 l’Ajuntament li va atorgar la primera Medalla d’Or del municipi de Santanyí. Miquel Pons i Bonet és autor de nombres publicacions com Cales de Santanyí (1962), Els oficis (1982), Santanyí, imatges d’ahir (1992), o, entre d’altres, Blai Bonet: el poeta i el paisatge de Santanyí (1999), i les biografies de Bernat Vidal i Tomàs, Antoni Gelabert i Miquel Llabrés.

A més, l’any 1964 rebé el premi Ciutat de Palma de novel·la per Poble i el 1967 fou guardonat amb el premi Ciutat de Manacor per Cèdules personals. També va ser col·laborador de diverses publicacions, entre les quals hi ha la revista de Prems aForana “Dies i Coses”.

“Des de l’Ajuntament de Santanyí només podem tenir paraules d’agraïment per la feina feta durant tots aquests anys”, han assenyalat mentre han fet arribar “el més sentit condol a la seva família i amics”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt