Ara llegint
Oberta una Oficina d’Atenció Ciutadana a Portocolom

Oberta una Oficina d’Atenció Ciutadana a Portocolom

Oberta una Oficina d'Atenció Ciutadana a Portocolom

L’Ajuntament de Felanitx ha inaugurat aquest matí la nova Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) al nucli de Portocolom. Aquest nou servei ha de permetre als felanitxers residents al Port o altres nuclis de la costa no haver de desplaçar-se fins a l’edifici consistorial del nucli de Felanitx per a realitzar diferents tràmits.

A aquesta oficina, que tendrà un horari de 8.30h a 14.00h el ciutadà hi podrà realitzar tota una sèrie de tràmits com puguin ser:

– Registre d’entrada general (excepte SIR registres entre administracions)

– Tràmits de la Seu Electrònica en representació de les persones interessades (Per exemple: demanar permisos d’obra, guals, permisos d’obertura, …)

– Tràmits padronals: emetre certificats de viatge i empadronament. La resta de tràmits i certificats actuaran com oficines de tramitació, recolliran documentació que s’enviarà al departament d’estadística i en un o dos dies el tràmit estarà resolt.

– Expedició (Validar) certificats digitals de la FNMT.

A la inauguració d’aquest nou espai, ubicat al mateix indret que l’Oficina d’Informació Turística de Portocolom, hi ha assistit la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, que ha declarat que “Els Reis de Portocolom s’han portat molt bé i obrim aquesta ​oficina d’atenció on els ciutadans de Portocolom podran anar a fer tràmits, consultes i puguin gaudir d’una atenció més personalitzada. També si hi ha necessitat els tècnics municipals que s’hagin de desplaçar a Portocolom estaran a aquesta oficina i si fes falta, jo mateixa, també hi aniria tot i que la batlessa de Portocolom té un despatx en el Centre Cívic”.

En la mateixa línia, la regidora delegada de Portocolom, Melania Mesquida, ha apuntat que “aquesta oficina permetrà que s’evitin trasllats de Portocolom a Felanitx amb la qual cosa es millora la qualitat de vida de la gent del port acostant-los l’administració”. A més de Soler la nova OAC ha estat inaugurada amb la presència dels regidors Toni Peña, Marina Obrador i Pedro Acosta, que han acompanyat als tècnics municipals i de turisme de l’oficina.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt