Ara llegint
Sant Llorenç incorpora un vehicle adaptat per al centre de dia

Sant Llorenç incorpora un vehicle adaptat per al centre de dia

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha adquirit un nou vehicle adaptat per al Centre de Dia, que permetrà el trasllat eficient i còmode de les persones usuàries, i una major comoditat i mobilitat pels carrers del municipi.

Es tracta d’una furgoneta Citroën E-JUMPY COMBY M, especialment equipada per a allotjar fins a 7 places: 1 conductor i 6 passatgers, un dels quals amb cadira de rodes. Aquesta s’ha obtingut gràcies a una subvenció atorgada per la Direcció General d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears.

L’elecció d’un vehicle elèctric s’ha realitzat conscientment, tenint en compte la necessitat de comptar amb un vehicle amb major mobilitat pels carrers del municipi. A més, gràcies a la seva major autonomia, permetrà una mobilitat més fluida i segura per les vies del municipi.

“Amb la incorporació d’aquest nou vehicle adaptat, l’Ajuntament de Sant Llorenç reafirma el seu compromís amb la inclusió i l’atenció de qualitat a les persones que requereixen els serveis del Centre de Dia. Així mateix, es reforça el compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient”, segons han indicat des del consistori.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt