Ara llegint
Sant Llorenç tendrà la nova residència d’ancians l’any 2026

Sant Llorenç tendrà la nova residència d’ancians l’any 2026

Sant Llorenç tendrà la nova residència d'ancians l'any 2026

El Consell de Govern ha autoritzat avui dematí el projecte executiu de la construcció de la residència per a persones grans dependents a Sant Llorenç. Aquest centre fou declarat inversió d’interès autonòmic el 23 d’agost de 2021 i té un pressupost previst total de 8’8 milions d’euros entre fons europeus del Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR) i fons propis.

El centre es construirà a les parcel·les 119 i 654 del polígon 7, àrea cedida segons un conveni entre el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials i l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Disposarà de 60 places residencials i una superfície construïda total de 3.522 metres quadrats. Segons el projecte redactat per l’UTE Natalia Clúa Longas, Jaime Clúa i CLC Clúa Longas Arquitectos, SLP, la residència es distribuirà en tres plantes. A la planta baixa s’ubiquen els elements comuns necessaris per al funcionament i les tres llars residencials, de 20 places cadascuna, que comparteixen unitat de control amb terrasses o espais exteriors.

La previsió és que les obres estiguin enllestides el 2026.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt