Ara llegint
Santanyí inverteix més de 100.000 euros en millores de les vies urbanes de Cala d’Or

Santanyí inverteix més de 100.000 euros en millores de les vies urbanes de Cala d’Or

Coincidint amb la temporada turística baixa, l’Ajuntament de Santanyí, cada any aprofita per invertir en millores dels carrers i zones transitades de nucli costaner de Cala d’Or. En total, entre quatre projectes diferents, s’invertiran enguany 112.370 euros que el consistori espera que suposin una diferència tant per a la ciutadania com per aquells qui ens visiten durant la temporada turística.

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha destacat la importància d’inversions d’aquestes característiques: “Els carrers, places i voreres han d’estar en les millors condicions possibles a tots els nuclis de població. Per això a pobles com Cala d’Or, que són molt transitats tant per residents com per turistes, hem fet aquesta important inversió; hem d’aprofitar aquests mesos de temporada baixa per realitzar-les”. 

La batlessa ha visitat els últims dies els diferents projectes amb la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, i el regidor de Turisme, Rafael Batle. Un d’aquests projectes és el que s’ha fet a l’avinguda Calonge, en un punt molt transitat, on s’ha anul·lat l’antiga compactadora de rebuig. A més, s’ha renovat per complet tota la vorera, amb nova il·luminació i noves zones enjardinades; en tota a aquesta millora s’hi han destinat 39.290 euros.

Al carrer Garbelló també s’ha invertit en l’adequació d’una zona verda pública, la millora de la vorera i dotar la zona d’enllumenat públic. Per aquest projecte s’hi ha dedicat 28.616 euros. Una inversió de característiques similars s’ha fet a la vorera del carrer Vaixell i a la zona verda, on s’ha fet una millora general. En aquest cas, s’hi han invertit 19.020 euros. 

On també s’hi ha fet una sèrie de millores ha estat al paviment de la plaça Costa, on s’ha enrajolat una zona de l’àrea enjardinada que generava problemes quan plovia. La inversió en aquest cas ha sigut de 25.442 euros. 

La batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, s’ha mostrat satisfeta dels projectes: “Són petites coses que els veïnats ens han anat demanant i que hem aprofitat per fer, ara que no tenim turistes. La nostra prioritat sempre és atendre les peticions dels veïnats, especialment a zones i espais on hi ha més trànsit de gent. Aquestes només són algunes de les feines que hem fet en les últimes setmanes, però l’atenció a les necessitats de Cala d’Or són constants”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt