Ara llegint
Alaior presenta en societat el projecte per a la seva futura piscina coberta

Alaior presenta en societat el projecte per a la seva futura piscina coberta

Alaior comptarà aviat amb una piscina municipal, una vella aspiració que avui ha fet una passa endavant en donar-se a conèixer el projecte. El nou edifici, obra de l’arquitecte Manel González, tendrà 2.800 metres quadrats de superfície i s’ubicarà al costat del Poliesportiu Municipal. Compta amb un pressupost de poc més de 3 milions d’euros.

L’edifici comptarà amb una planta, per tal de mantenir una estètica unificada, i que el complex no desentoni dins l’arquitectura d’aquella zona.

Detall del projecte presentat avui.

La instal·lació no només inclourà dues piscines, una de més gran de 312
m², i una de més petita de 75 m², sinó que també comptarà amb un gimnàs molt més ampli que l’actual, de 288 m², una sala polivalent de 236 m², una zona de vestidors i dutxes, una sala de massatge, una sauna, un solàrium, així com un despatx pels monitors, dos magatzems pel material esportiu, un ampli soterrani i una zona d’aparcament exterior.

L’inici de l’execució del projecte es preveu per a l’any 2022. Durant el 2021, l’Ajuntament estudiarà la millor fórmula pel seu finançament. El pressupost d’aquest equipament ascendeix a 3.130.427 euros.

El balte d’Alaior José Luis Benejam ha dit que «aquesta és una gran obra pública que el poble es mereix, tenint en compte que són moltíssimes les persones d’Alaior que acudeixen a la piscina de Maó per la seva pràctica de natació, des de la perspectiva esportiva i de la salut».

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt