Ara llegint
Cinc productors menorquins, a la fira Madrid Fusión

Cinc productors menorquins, a la fira Madrid Fusión

Un total de cinc productors menorquins (Gin Xoriguer, Dolça Mar, Torralbenc, Subaida i Associació d’Oli de Menorca) han assistit aquests dies a la fira gastronòmica Madrid Fusión de la mà del Consell Insular de Menorca i de la Fundació Foment. Una fira que, tot i les mesures de prevenció sanitàries, ha permès apropar els productes menorquins a un gran nombre de públic assistent.

Com ha manifestat la directora insular d’Economia, Pilar Pons, “aquesta iniciativa ens permet donar l’oportunitat a petits productors a assistir a fires tan importants com aquesta i que, possiblement, no podrien fer-ho sense el suport del Consell”. També ha afegit que “el producte local és una peça clau per a la societat i l’economia menorquina i donar-lo a conèixer arreu d’Espanya i del món és una oportunitat de reactivació econòmica”.

Madrid Fusión és la primera cita gastronòmica que es duu a terme aquest any a Espanya i ha comptat amb un centenar de ponents i 90 activitats. L’eix transversal d’aquesta edició ha estat la gastronomia circular i la necessitat de millorar els processos productius cap a un model més sostenible.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt