Ara llegint
Cinc projectes de la Reserva de Biosfera de Menorca se’n duen 740.000 euros dels Next Generation

Cinc projectes de la Reserva de Biosfera de Menorca se’n duen 740.000 euros dels Next Generation

Cinc projectes de la Reserva de Biosfera de Menorca se'n duen 740.000 euros dels Next Generation

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) s’ha publicat avui la resolució del Govern Balear per la qual s’ordena la publicació d’entitats beneficiàries i dels projectes per als quals es concedeix l’ajut en el marc de la convocatòria de subvencions per a actuacions a la Reserva Biosfera-Menorca, amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliècia, finançat amb fons NextGenerationEU. La convocatòria permetrà finançar cinc projectes per un import total de 740.482 euros.

Tres dels projectes seleccionats han estat presentats pel Consell insular de Menorca i són:

– Eliminació i control d’espècies exòtiques invasores de fauna i flora en àrees de la xarxa natura 2000 de Menorca, (124.793,39 €, amb l’IVA exclòs)

– Restauració ambiental de la zona humida d’Addaia, per un import de 305.052,04 € (IVA exclòs).

– Integració del Camí de Cavalls i els seus usos en la gestió i conservació dels hàbitats per on discorre (133.476,03 € (IVA exclòs).

Pel que fa als projectes municipals avalats pel Consell, com a òrgan gestor de la reserva de biosfera, es van presentar dos projectes, dels ajuntaments de Ciutadella i Sant Lluís:

– Projecte de millora de la biodiversitat al parc urbà del Canal Salat de Ciutadella.
(81.323 €, amb l’IVA exclòs).

– Projecte d’instal·lació d’abalisaments ecològics a platges i zones de bany de Sant Lluís. (50.737,54 €, amb l’IVA exclòs).

Aquesta és la tercera convocatòria d’ajudes relacionades amb els fons NextGenerationEU que resol la conselleria. Sumant les altres dues, Medi Ambient ja ha adjudicat 18,6 milions d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt