Ara llegint
Ciutadella dedica un espai de Can Saura a l’artista Pepe Torrent Vivó

Ciutadella dedica un espai de Can Saura a l’artista Pepe Torrent Vivó

Ciutadella dedica un espai de Can Saura a l’artista Pepe Torrent Vivó

Fou al Ple ordinari del 21 de desembre de 2017, quan es va aprovar posar el nom de Pepe Torrent Vivó a un espai de Can Saura Miret, amb la col·locació d’una placa en record del seu nom, la trajectòria artística i el seu compromís amb Ciutadella.

Així es va fer, finalment, quan aquesta setmana han reunit la seva família, representants de la corporació municipal i una bona representació d’amistats.

Després de les paraules d’agraïment per part de la família i amics per aquest homenatge de l’Ajuntament, també es va recordar i fer un sentit reconeixement cap al polifacètic pintor, però també, cap a les persones implicades en aquest projecte.

Seguidament es va procedir a desvetllar la placa, que en aquest cas també era diferent i creativa com el propi homenatjat.

L’alcaldessa Joana Gomila i Carlos Torrent, pare de l’artista, marit de la reconeguda pintora Carmen Vivó, i fill també del cèlebre Pepe pintor José Roberto Torrent Prats-, van penjar una carota on es veu reproduït un conegut autoretrat i un text que l’acompanya: “Sala Pepe Torrent Vivó (Ciutadella 1975 – Pisco, Perú 2017).

Pintor, il·lustrador i artista menorquí. Fill i net d’artistes, va cursar estudis de pintura a Maó i a Barcelona. Va obtenir diversos guardons i reconeixements com a pintor, i va dur a terme diferents exposicions individuals i col·lectives, algunes amb la seva mare. Amant de la seva terra i de les tradicions, va pintar les carotes de Sant Joan del bienni 2012-2013. Com a pintor, va destacar per un estil ple d’expressivitat i amb un sentit estètic molt personal. La seva pintura reflecteix la ironia, les inquietuds i la manera positiva d’entendre la vida d’un esperit lliure.”

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt