Ara llegint
Ciutadella lliura la seva Medalla d’Or a l’investigador Gabriel Julià Seguí

Ciutadella lliura la seva Medalla d’Or a l’investigador Gabriel Julià Seguí

Ciutadella lliura la seva Medalla d'Or a l'investigador Gabriel Julià Seguí

L’Ajuntament de Ciutadella va aprovar, per unanimitat, durant el ple de desembre, atorgar la Medalla d’Or de la ciutat a favor del ciutadellenc Gabriel Julià Seguí.

Aquesta distinció és deguda a la importància cultural de la seva ingent obra d’investigació en el camp de la història de les belles arts, així com pel seu constant compromís personal en la defensa, millora i promoció del patrimoni historicoartístic de l’illa de Menorca, i amb relació als quals mèrits ha consagrat tota la seva vida.

Durant l’acte de lliurament del reconeixement, Miquel Àngel Limón ha fet una dissertació sobre la vida i obra de Gabriel Julià i també sobre el seu vincle persistent amb Ciutadella i Menorca.

Finalment, després que la batlessa, Joana Gomila, li hagi fet entrega del guardó, també l’ha volgut felicitat en nom seu i en el de tot el consistori.

L’acte solemne, celebrat a un saló gòtic ben ple de familiars i amistats del guardonat i personalitats de l’àmbit cultural, polític i social de Menorca, s’ha pogut seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Ciutadella.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt