Ara llegint
El Camí de Cavalls il·lustra el cupó de l’ONCE d’aquest dissabte

El Camí de Cavalls il·lustra el cupó de l’ONCE d’aquest dissabte

El Camí de Cavalls il·lustra el cupó de l'ONCE d'aquest dissabte

Com ja és tradició, una imatge icònica de Menorca torna a il·lustrar un dels cupons del sorteig de la ONCE. Aquesta vegada, la imatge escollida ret homenatge al Camí de Cavalls i ha estat plasmada sobre el cupó del sorteig d’aquest dissabte, 5 de novembre, que es distribueix a escala estatal i premiarà amb 300.000 euros a les 5 xifres i sèrie, amb 5 milions d’euros a repartir entre els premiats.

La imatge del cupó, que pertany al tram 4 del camí entre Arenal d’en Castell i Cala Tirant, al nord de l’illa, ha estat presentada amb la presència de Josep Juaneda, conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, d’Isaac Olives, director insular de Projectes Sostenibles, secció que gestiona actualment el Camí de Cavalls, i d’Higini Sanchís, director de l’Agència de l’ONCE a Menorca. Tots tres han agraït la col·laboració entre institucions per donar difusió a un element del patrimoni natural, històric i cultural com el Camí de Cavalls, profundament arrelat a la quotidianitat de la societat menorquina alhora que element d’interès turístic de l’illa de Menorca i declarat Bé d’Interès Cultural per la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Juaneda ha volgut recordar que els tràmits per emprendre les millores previstes en dos trams del Camí, el tram 1 entre Maó i Sa Mesquida i una porció del tram de les Salines d’Addaia, avancen satisfactòriament, sent el tram 1 el que pugui començar de forma imminent les obres de retard. Aquestes millores es faran gràcies a l’obtenció de fons europeus.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt