Ara llegint
El Consell Infantil de Ciutadella tanca el curs amb un plenari i una festa

El Consell Infantil de Ciutadella tanca el curs amb un plenari i una festa

El Consell Infantil de Ciutadella 2021-2022 tanca la seva feina amb dos grans actes: el plenari de cloenda i la Festa del Consell Infantil. 

El plenari de cloenda va tenir lloc el dimarts 14 de juny, amb la presència de l’alcaldessa i membres de l’equip de govern i famílies, i va servir per a fer balanç del curs i presentar els projectes dissenyats pels 24 membres del Consell sobre Oci i Lleure per a Preadolescents a Ciutadella. La necessitat d’opcions i espais per a preadolescents va ser a l’inici de curs el tema més votat pel plenari i ha motivat, entre altres, la feina des d’octubre de l’any passat. L’Ajuntament valorarà les propostes presentades pel plenari per a donar resposta a les necessitats expressades segons la viabilitat d’aquestes.

La Festa del Consell Infantil es va celebrar el dissabte 11 de juny, amb un capvespre ple d’activitats (esportives, jocs populars, tallers, concert, jocs cooperatius…) dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de primària a la qual es van inscriure 150 filletes i fillets. El programa d’activitats i l’organització va ser dirigida pels propis membres del Consell Infantil i va ser tot un èxit. Va ser una mostra de lleure i de com les i els preadolescents de la nostra ciutat poden gaudir durant els caps de setmana.

El Consell Infantil, a més a més, ha participat en el Parlament Infantil de les Illes Balears, ha elaborat un vídeo sobre la petjada sostenible de Ciutadella, ha contribuït a actes del Dia Internacional de la Infància i ha participat com a jurat al concurs de talents de Sant Lluís.

El balanç d’aquest curs és molt positiu tant per part de les participants, com de les famílies, l’equip tècnic responsable i l’equip de govern, i s’encoratja a la infància a continuar participant activament en el disseny de la ciutat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt