Ara llegint
Obert el termini per a aspirar al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022

Obert el termini per a aspirar al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022

Aquest diumenge 19 de juny s’ha obert el termini de presentació de projectes aspirants al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022. Com a novetat enguany destaca que tots els tràmits seran telemàtics. Es podran realitzar a la web del Consell mitjançant un enllaç connectat a una plataforma gestionada per l’empresa especialitzada Mundoarti. El termini s’ha ampliat i serà de seixanta dies, això és fins al 17 d’agost. 

El Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2022, instituït pel Consell de Mallorca, està dotat amb 8.000 euros  pel projecte guanyador, del qual també se’n farà una exposició i se n’editarà un llibre. 

La finalitat d’aquesta convocatòria és donar un reconeixement a l’obra dels autors de fotografia contemporània que es presentin a aquest premi mitjançant una aportació econòmica. Aquest reconeixement suposa un estímul a la creació artística en matèria de fotografia contemporània, fomentant la creació en aquesta disciplina artística.

Els projectes que es presentin ha d’incloure el títol, una sinopsi conceptual, i qualsevol altra informació, document o material rellevant que defineixi el projecte; un portfoli amb les fotografies que conformen el projecte; un segon portfoli amb no menys de 30 imatges d’altres projectes o sèries del fotògraf. El nombre d’imatges del projecte que opta al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània haurà de ser de mínim 15; en tot cas s’hauria de justificar un nombre inferior. A més a més, s’ha de presentar un currículum professional i artístic de l’autor/a.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt