Ara llegint
Ja es poden comprar els tiquets del Jaleo Bus per a les festes de Sant Joan

Ja es poden comprar els tiquets del Jaleo Bus per a les festes de Sant Joan

Ja es poden comprar els tiquets pel Jaleo Bus de les festes de Sant Joan

A partir d’avui 19 de juny es poden adquirir de forma anticipada i on line els tiquets del servei de Jaleo Bus per a les festes de Sant Joan. El Consell de Menorca garanteix els desplaçaments a tots els municipis de l’illa en la franja horària compresa entre les 01:00 i les 05:00 hores de la matinada del 23 al 24 de juny.

Tot i les dificultats i la problemàtica per poder trobar conductors destinats a realitzar aquest servei, el Consell Insular explica que el servei ofereix prop de 2.000 places. L’adquisició de tiquets també podrà ser presencial durant la mateixa nit del 23 al 24 a la caseta habilitada a la Via Perimetral, espai aquest destinat a l’operativa de les primeres festes patronals de l’illa.

La venda on line permetrà realitzar un major aprofitament dels recursos disponibles alhora que evitarà a les persones usuàries del servei les cues innecessàries per adquirir els tiquets la mateixa nit de la festivitat. El pagament serà permès mitjançant targeta de crèdit o bizum, en el cas de la venda presencial a la caseta serà permès el pagament en efectiu.

Atès que aquest any les festes de Ciutadella cauen en cap de setmana, durant la matinada del dia 24 cap al 25 també es disposarà d’un servei especial de tornades des de Ciutadella (Via Perimetral) cap a la resta de municipis de l’illa. Els tiquets d’aquest servei també es podran adquirir anticipadament.

L’accés per a la compra de tiquets i la consulta d’horaris es podrà fer a través de la pàgina web de Mou-t Menorca a l’apartat de Bus Festa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt