Ara llegint
Menorca Reserva de Biosfera estrena una nova pàgina web enfocada al segell de sostenibilitat

Menorca Reserva de Biosfera estrena una nova pàgina web enfocada al segell de sostenibilitat

Menorca Reserva de Biosfera estrena una nova pàgina web enfocada al segell de sostenibilitat

La marca Menorca Reserva de Biosfera disposa d’una nova pàgina web. Després de tres anys en funcionament i amb més de 70 productes i experiències certificats amb el segell de sostenibilitat, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera ha decidit reenfocar l’estructura i el contingut de la plataforma web com a pas següent en la construcció de la marca.

La primera versió de la web, publicada l’any 2019, tenia per objecte fer una crida a productors i empreses de l’illa perquè sol·licitessin el segell de sostenibilitat. Per aquest motiu donava més rellevància a informar sobre el seu funcionament i com sol·licitar la certificació. Un cop complert aquest primer objectiu, ara la web s’ha reestructurat per donar a conèixer les més de 50 empreses que ja compten amb la marca, de manera que habitants i visitants puguin consumir productes i experiències compromesos amb el desenvolupament sostenible de l’illa.

Amb motiu de l’estrena, el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Josep Juaneda, ha valorat la nova web: “Aquesta nova finestra permetrà difondre millor els valors de la reserva de biosfera, que tenim integrats com a societat, a través dels productes i serveis del teixit empresarial i social de Menorca”.

La nova web ofereix una cerca per categories per trobar productes, allotjaments, experiències, restaurants o espais culturals certificats amb la marca; i una cerca per mapa, per localitzar tots els productes i serveis més propers.

A més, la nova web dona a conèixer detalladament en quins aspectes s’ha compromès cada empresa de manera més activa amb la sostenibilitat de l’illa. Aquesta informació es proporciona mitjançant un sistema de cartes de bones pràctiques disponible a l’apartat descriptiu de l’activitat d’aquesta empresa.

“La nova plataforma també dona més visibilitat a les persones que hi ha darrere de cada empresa certificada, a aquests més de 50 homes i dones, empresaris, agricultors, artesans, ramaders, cuiners, entre altres professionals, que amb la seva feina contribueixen positivament a l’economia, a la cultura i a la conservació de l’entorn de Menorca”, segons han explicat.

En el futur, es preveu que la pàgina web també tingui un bloc d’informació sobre pràctiques sostenibles que concilien el desenvolupament econòmic amb la preservació del patrimoni natural de l’illa.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt