Ara llegint
Menorca Talaiòtica il·lustra el cupó de l’ONCE del 3 de gener

Menorca Talaiòtica il·lustra el cupó de l’ONCE del 3 de gener

Menorca Talaiòtica il·lustra el cupó de l'ONCE del 3 de gener

La Menorca Talaiòtica, el conjunt de monuments prehistòrics que reflecteixen la singularitat i la riquesa cultural de l’illa, serà la imatge del cupó de l’ONCE del dimecres, 3 de gener de 2024. Així ho han anunciat aquest dimecres, 27 de desembre, el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports de Menorca, Joan Pons, i el director de l’Agència de l’ONCE a Menorca, Higinio Sanchís, en un acte celebrat al poblat de Trepucó, un dels jaciments més emblemàtics de la Menorca Talaiòtica.

En total, es difondran cinc milions de cupons per tot l’Estat, amb un premi de 35.000 euros a cada cupó. El sorteig ocorre poc després de la declaració de la Menorca Talaiòtica com a Patrimoni Mundial per la UNESCO, que va tenir lloc el 18 de setembre de 2023, en reconèixer l’illa com un testimoniatge únic d’una cultura prehistòrica insular amb un repertori excepcional de monuments il·lustratius de les diferents etapes de la prehistòria.

Pons ha agraït la iniciativa de l’ONCE, que considera una oportunitat per a difondre el patrimoni arqueològic de Menorca i conscienciar sobre la seva conservació i protecció. Sanchís ha destacat que els cupons de l’ONCE són una eina de sensibilització social i cultural, i ha expressat el seu orgull per a poder contribuir a la promoció de la Menorca Talaiòtica.

Els cupons de l’ONCE es poden adquirir a través dels més de 19.000 venedors de l’organització, que disposen de terminals punts de venda (TPV), o a la pàgina web oficial de l’ONCE. El sorteig es podrà seguir en directe per la televisió, la ràdio i internet.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt