Ara llegint
El Govern construirà quatre naus industrials en el polígon de Son Colom de Felanitx

El Govern construirà quatre naus industrials en el polígon de Son Colom de Felanitx

El Govern construirà quatre naus industrials en el polígon de Son Colom de Felanitx

El conseller Alejandro Sáenz de San Pedro, acompanyat per la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Silvia Delgado, i la batlessa de Felanitx, Catalina Soler, ha visitat avui migdia el polígon industrial de Son Colom de Felanitx, per conèixer la seva activitat i visualitzar els terrenys on es construiran, per iniciativa de l’IDI, quatre naus industrials que donaran cabuda a noves empreses de la zona i a noves iniciatives industrials.

Segons ha explicat el conseller Sáenz de San Pedro, «volem dinamitzar els polígons industrials, volem impulsar nous projectes i activitats en l’àmbit industrial al municipi de Felanitx i, a més, volem cridar l’atenció d’empreses interessades per començar la seva activitat en aquest polígon, que a hores d’ara acull 22 empreses i registra una facturació per al municipi de 28 milions d’euros. I ho farem posant a la seva disposició sòl industrial a preus assequibles».

La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, mitjançant l’IDI, treballa amb l’objectiu de donar resposta a les dificultats detectades especialment en el sector de les petites i mitjanes empreses de les Illes per desenvolupar la seva activitat a causa d’una manca de terrens en sòl industrial. Per tal motiu, ja està en marxa un projecte de construcció de quatre naus modulars en el polígon de Felanitx.

«El nostre objectiu és impulsar el teixit industrial i empresarial del municipi per reforçar-ne l’activitat, crear llocs de feina i donar estabilitat a la seva economia», ha destacat Sáenz de San Pedro.

L’activitat generada pel polígon de Son Colom actualment suposa el 6 % de la facturació total del municipi. Dona treball a 261 professionals, el 5,5 % de la població activa de Felanitx, i compta amb un total de 22 empreses en actiu, el 10 % del total de les que desenvolupen allà la seva activitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt