Ara llegint
Es Llombards estrena xarxa de clavegueram

Es Llombards estrena xarxa de clavegueram

Es Llombards estrena xarxa de clavegueram

Després d’anys d’espera, el clavegueram del nucli urbà des Llombards, depenent del municipi de Santanyí, ja és una realitat. El passat mes de maig es va publicar el ban que anunciava l’inici del servei, i on es recomanava a totes les edificacions que no hi estassinconnectades que ho fessin. I és que la connexió de la canonada que uneix el nucli llombarder amb la depuradora situada a Cala Santanyí i que dona servei a diferents nuclis, ja està en funcionament des del dilluns 22 de maig.

L’estació impulsora situada al carrer Joan Cabrer del poble ja està completament equipada i en marxa, cosa que marca un pas significatiu en la millora de les infraestructures municipals i en l’atenció als serveis bàsics del nucli, segons destaquen des de l’Ajuntament. 

De fet, d’ençà que es va informar la població que les seves cases ja podien connectar-se a la xarxa de clavegueram, són molts els veïnats qui ja s’hi han adaptat o s’han interessat en com procedir per fer-ho. 

La batlessa de Santanyí, Maria Pons, ha expressat la seva satisfacció davant d’aquesta notícia: “Estic molt contenta de veure que la xarxa de clavegueram al poble des Llombards ha estat posada en funcionament amb èxit. Aquesta fita és un pas significatiu en la millora de les condicions de vida dels nostres ciutadans i en la preservació del nostre medi ambient. Vull agrair a tots els implicats en aquest projecte per la seva dedicació i esforç per fer-ho possible”, ha dit.

El regidor, Mateu Nadal, també s’ha sumat a donar importància a la fita, subratllant que la posada en marxa d’aquesta xarxa de clavegueram era un compromís de l’equip de govern municipal amb la qualitat de vida dels veïnats i veïnades. En paraules del regidor Nadal “estam molt contents de veure els fruits del nostre treball en la millora de les infraestructures municipals. La posada en funcionament de la xarxa de clavegueram des Llombards és un pas important per assegurar un medi ambient saludable i sostenible per a tots”.  

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt