Ara llegint
La nova fisonomia de la rotonda de sa Ràpita

La nova fisonomia de la rotonda de sa Ràpita

El Consell de Mallorca ha acabat la reforma i l’embelliment de la rotonda d’entrada de sa Ràpita des de la carretera de Campos (Ma-6030). S’han reformat i arreglat les parets dels marges dels voltants i s’hi ha col·locat un enjardinat nou, amb arbres autòctons per millorar la imatge de la rodona, que estava bastant degradada. 

L’embelliment ha consistit a col·locar damunt la superfície materials àrids de diferents colors, amb una reixa que evita el creixement d’herba. En conjunt, l’actuació ha tingut un cost aproximat d’uns 50.000 euros, per millorar l’estètica d’una infraestructura que estava degradada pels efectes de la vegetació. 

Era una reivindicació de fa anys de l’Ajuntament de Campos, ja que es tracta de l’accés al principal nucli costaner del municipi, i feia falta una actuació de millora i d’embelliment. El Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha escoltat aquesta reivindicació; i la remodelació i el condicionament de la rotonda de sa Ràpita ja és una realitat. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt